Annonse
15:14 - 10. januar 2013

Notabene er konkurs

Annonse

Lyst til å kjøpe en bokhandlerkjede? Nå er sjansen her: Denne uken kastet Notabene, med sine tusen ansatte og 139 butikker over hele Norge, inn håndkleet. Årsaken er den samme som i den globale bokhandeldøden: økt konkurranse fra nettet og mindre salg av fysiske bøker. Notabene har lenge vært den eneste bokhandelkjeden som ikke er eid av de store forlagene. «Nå forsvinner det siste luftehullet», sier forlegger Arve Juritzen til E24, og beskriver konkursen som dramatisk både for småforlagene og bokhandeltilbudet i distriktene.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.