Annonse
13:17 - 13. desember 2012

Noen går i lånte sko

Annonse

Tidligere i år fortalte vi om skrivekonkurransen «In your shoes», der norske forfattere ble utfordret til å leve seg inn i indisk virkelighet og vise versa: indiske forfattere skulle tenke seg livet i Norge. Vinnerne er nå kåret. Den norske vinneren ble Mikkel Bugge med novellen «Over brua og inn i byen». Den indiske vinneren er Pratyaksha Sinha med novellen «That I be a gannet». Hva som ligger bak den tittelen får vi forhåpentlig oppklart i tidsskriftet Bokvennen, som trykker vinnerbidragene.

Lese mer?

— Prøv Morgenbladet —
Det er
ettertanken
som teller
Inntil 30% rabatt
Bestill her
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.