Annonse
14:26 - 06. desember 2012

Cup er cup

Annonse

Vår pågående serie med kaffebordsbøker ingen skulle tru at nokon skulle trenge, tar denne uken en avstikker til kontinentet. Nærmere bestemt Moldova. Boken med den typografisk forvirrende, men ellers selvforklarende tittel 2009 10 Moldovan Cup gir deg samtlige Wikipedia-artikler om den nasjonale fotballcupen i Moldova sesongen 09/10 mellom to permer. Spoiler alert: vinnerlaget var Sheriff Tiraspol (som på tross av sine syv cupseire aldri har gått videre til gruppespill i Champions League).

Lese mer?

— Prøv Morgenbladet —
Det er
ettertanken
som teller
Inntil 30% rabatt
Bestill her
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.