Annonse
15:16 - 10. mai 2012

Alvorsprat om Elvis

Annonse

Når forfattere møter forbildene sine, blir samtalen gjerne veeeeldig ordrik. Siste eksempel: Musikkskribenten Simon Reynolds intervjuer den enda mer berømte musikkskribenten Greil Marcus for LA Review of Books, en passiar som gjengis i tre lange artikler på nettet. Heldigvis strør Marcus om seg med siterbare énlinjere: «Å høre The Band var som å få åpnet en dør til din egen historie.» Og: «Hver gang Elvis synger, kjøpslår han med Djevelen – akkurat som Kaptein Ahab i Moby Dick.»

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.