Annonse

Annonse

15:02 - 26. april 2012

Støtte til Bjerke-Riis

Mens amerikanske foreldre i skarer raser mot The Hunger Games og krever forbud, er det helt andre bøker britiske foreldregrupper vil til livs. Allerede har enkelbiblioteker fjernet rasistene Babar og Tintin. Nå settes angrepet inn mot «skremmende» bøker som Ali Baba og de 40 røverne og Nøtteknekkeren. Roald Dahl er en selvsagt målskive, og Francesca Simons bøker om Rampete Robin, han som får med seg Frekke Fredrik og tar innersvingen på Perfekte Peter, hr Nerdheim og frk Bjerke-Riis. Sånt kan man jo ikke lære ungene.

Lese mer?

UKE
59,-
Inkluderer også tilgang til arkiv og eAvis.
ABONNEMENT
Fra 35,-
per uke
Følg de viktige debattene og få en dypere innsikt i samfunnsaktuelle saker hver uke.
ARTIKKEL
20,-
Betal med Vipps/mCash/PayPal/Bitcoin.

Annonse