Annonse
04:00 - 22. desember 2006

Slik stemmer du

Annonse

Vi kom frem til de ti kandidatene på følgende måte: Først plukket Morgenbladets kritikere og litteraturmedarbeidere ut sine personlige favoritter fra bokåret 2006. Deretter valgte avisens kulturredaksjon i fellesskap ut de siste ti titlene, med en viss vekting mellom norske og oversatte utgivelser, og mellom sakprosa og skjønnlitteratur. Vi valgte da å se bort fra nyoversettelser av etablerte klassikere, for å få et mest mulig samtidig preg.

Nå er resten opp til deg: Skriv forfatternavnet du vil stemme på inn i emnefeltet i en e-post og send den til bok@morgenbladet.no. Skriv gjerne også et par linjer om hvorfor du mener akkurat denne utgivelsen fortjener tittelen “Årets bok”.

Du kan bare stemme én gang – og på én bok. Avstemningen varer til onsdag 10. januar.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.