Annonse
04:00 - 07. oktober 2005

Ukens navn

Marit Tusvik Aktuell med skuespillet Angerhøy, både i bok og på scene (urpremiere ved Det Norske Teatret 6. oktober).

Annonse

– Avblomstrede industribyer er blitt et umåtelig hipt innslag i samtidslitteraturen. Denne gang altså Høyanger?

– Så du tok den? Selv ikke søsteren min forsto tittelen. Men jeg er ikke ute etter å redde bygda eller noe sånt. Høyanger er først og fremst en ramme, et utgangspunkt. Flere journalister har spurt meg om Frode Grytten og Bikubesong, men jeg har verken lest boken eller sett stykket …

– Men du kommer fra Høyanger?

Lese mer?

— Prøv Morgenbladet —
Det er
ettertanken
som teller
Inntil 30% rabatt
Bestill her
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.