Annonse
04:00 - 05. august 2005

Christopher Hitchens

Annonse

• Journalist og forfatter, født 1949 i Portsmouth, England, nå bosatt i Washington DC.

• Har skrevet for The Nation, Vanity Fair, Harper’s, The New Yorker, Daily Mirror, Weekly Standard, Wall Street Journal, Atlantic Monthly, Slate. Eget nettsted på hitchensweb.com.

• Utvalgt bibliografi: Imperial Spoils: The Curious Case of the Elgin Marbles (Hill & Wang, 1988), The Missionary Position: Mother Teresa in Theory and Practice (Verso, 1995), No One Left to Lie To: The Triangulations of William Jefferson Clinton (Verso, 2000), The Trial of Henry Kissinger (Verso, 2001), Letters to a Young Contrarian (Basic Books, 2001), Why Orwell Matters (Basic Books, 2002), A Long Short War: The Postponed Liberation of Iraq (Plume Books, 2003), Regime Change (Penguin, 2003), Blood, Class and Empire: The Enduring Anglo-American Relationship (Pub Group West, 2004), Love, Poverty, and War: Journeys and Essays (Nation Books; 2004), Thomas Jefferson: Author of America (Eminent Lives/HarperCollins: 2005).

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.