Annonse
04:00 - 01. juli 2005

Morgenbladets bibliotek

Denne ukens bibliotekar: Andrine Sæther Skuespiller ved Nationaltheatret.

Annonse

PLATE

Martha Wainwright: Martha Wainwright

– Martha er dattera til Loudon Wainwright og søsteren til Rufus og jeg synes hun har fått altfor lite oppmerksomhet. Vi var på konsert med henne i New York for fire år siden på et liten pub stappfull av folk, og det er en av mine sterkeste konsertopplevelser. Stemmen hennes er rå og øm og tekstene er svært personlige. En av de beste låtene på den siste platen er “Bloody Motherfucking Asshole”. Jeg leste en kritikk av henne i Klassekampen og journalisten som hadde vært på konsert i Edinburgh nylig, heldiggrisen, ville bare tilbake til Martha. Martha må komme til oss!

ALLEREDE ABONNENT?
Begrenset sommertilbud
Inntil 50 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse