Annonse
04:00 - 10. juni 2005

Ønsker ikke debatt nå

Annonse

Rune Slagstad kommenterer Ebbestad Hansens kritikk i en e-post til Morgenbladet:

– Ebbestad Hansen må gjerne få mene det han mener, uten at jeg ser noen grunn til å mene noe om Ebbestad Hansens meninger. Jeg prøvde – forgjeves – for noen år siden å få i stand en noe bredere debatt om nyere norsk idéhistorie med Ebbestad Hansen, men da vek han unna. Jeg skjønner at han i stedet melder seg via et etterord om Stein Mehren, som jeg selv setter høyt. Ikke alt jeg setter høyt, er behandlet i De nasjonale strateger. Ebbestad Hansen får stå uimotsagt for mitt vedkommende.

Sosiolog og filosof Dag Østerberg har lest Ebbestad Hansens etterord og sier han er overrasket over kritikken av Rune Slagstad:

ALLEREDE ABONNENT?
Inntil 40 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse