Annonse
04:00 - 10. juni 2005

Ønsker ikke debatt nå

Annonse

Rune Slagstad kommenterer Ebbestad Hansens kritikk i en e-post til Morgenbladet:

– Ebbestad Hansen må gjerne få mene det han mener, uten at jeg ser noen grunn til å mene noe om Ebbestad Hansens meninger. Jeg prøvde – forgjeves – for noen år siden å få i stand en noe bredere debatt om nyere norsk idéhistorie med Ebbestad Hansen, men da vek han unna. Jeg skjønner at han i stedet melder seg via et etterord om Stein Mehren, som jeg selv setter høyt. Ikke alt jeg setter høyt, er behandlet i De nasjonale strateger. Ebbestad Hansen får stå uimotsagt for mitt vedkommende.

Sosiolog og filosof Dag Østerberg har lest Ebbestad Hansens etterord og sier han er overrasket over kritikken av Rune Slagstad:

Lese mer?

— Prøv Morgenbladet —
Det er
ettertanken
som teller
Inntil 30% rabatt
Bestill her
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.