Annonse
04:00 - 20. juni 2003

Øm og bankende

Lars Ramslie har skrevet en roman om ensomhet, trøstespising og overdreven masturbasjon. Et forsøk på å forsones med frykten for utestengelse, ifølge ham selv. 

Annonse

– Nå tror folk at du er rumpefotografen!

Lars Ramslie flirer.

Vi befinner oss utenfor Oslo City, hovedinngangen, i mylderet av sms-tastende fjortisjenter med lavtskårne jeans. Plassen er omkranset av guttegjenger som markerer revir med fete spyttklyser. Selv står jeg på kne og forsøker å knipse et bilde av forfatteren, med kjøpesenterets funklende glassfasade som bakgrunn. Luften er stinn av sukkerspinn, parfyme og hormoner i ubalanse.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.