Annonse
05:43 - 20. februar 2015

Offside

På fotballarenaen kjempar ein no om å få visa fram kva religion ein høyrer til.

Annonse

Eg burde sjølvsagt ha ana uråd då han heilt spontant føreslo at vi skulle reisa til Madrid på kjærleiksferie i høve valentinsdagen. Det er liksom ikkje hans stil. No angrar eg på at eg ikkje blei heime for å boikotta premieren på Fifty Shades of Grey i staden.

– Hysj, no kjem han kanskje!

Eg merkar at eg knapt nok bryr meg. Dette skulle altså vera ein kjærleikstur, men dei to første dagane har gått med til å ligga i buskane og lura på om Martin Ødegaard kjem på trening. Kaldt er det òg. Det er mogleg Madrid ikkje er det same utan det norske stortalentet, men eg hadde sett for meg Prado-museet, Retiro-parken, tapas … For meg er og blir Martin Ødegård ein liten drittunge, ikkje heilt ulik den vi har heime, og som vi for å vera ærlege, drog til Madrid for å få litt fri frå. Eg hadde ikkje tenkt at eg skulle stå og eta hotellfrukosten i folie utanfor ein fotballbane medan eg venta på at ein sekstenåring skulle komma på trening.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Baksiden