Annonse
05:40 - 10. oktober 2014

Reddet fra kjølhaling

Det underligste ved OL-kampanjen var mangelen på teft i landets største partier.

Annonse

Bare én gang har jeg vunnet i idrett – så jeg har tatt godt vare på diplomet. Det skjedde i første klasse på Bell skole i Selbu. I det årlige skirennet stilte alle guttene opp i hopp, som på skikkelig vis skulle ha to omganger.

I min klasse var to ting klart: Magne var den beste hopperen og nesten alle var bedre enn meg. Men innsatsviljen var jevnt fordelt: Vi satset alle alt vi maktet! Resultatet fra første omgang: Alle falt.

Så tråkket vi unnarennet på nytt. Nå sto utfallet på andre omgang! De som hoppet før meg satset igjen for fullt – og falt på nytt. Da skjønte jeg at her gjaldt det ikke å hoppe langt og flott. Det gjaldt å stå. Så jeg nærmest skled over hoppkanten og holdt meg på bena. Magne hoppet etter, med kraft og stil – men tryna i overgangen. Så jeg fikk diplomet for første plass, signert av gymlærer Reidar Morset.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Baksiden