Annonse
15:18 - 06. september 2012

Å bli mobbet

Hvordan kan vi best forhindre mobbing?

Annonse

Jeg husker min første skoledag. Kriblingen i magen, forventningene til lærerne, de nye fagene og møtet med mine nye skolekamerater. Sistnevnte gjorde meg mest nervøs.

Ville alle være bare gode venner eller ville vi gruppere oss? Ville noen bli mobbet? Slike tanker har dukket opp, ikke bare på barneskolen, men også på ungdomskolen, videregående skole og ulike arbeidsplasser jeg har vært innom.

Selv har jeg også opplevd mobbing. Jeg vet hvordan det føles å være offer for rasisme og sårende kommentarer fra andre. En av mine politiske hjertesaker er kamp mot diskriminering av religiøse grupper. Mens jeg sitter og skriver spalten min, befinner jeg meg i en interkulturell konferanse der prester, imamer, rabbinere, ateister, buddhister og andre religiøse grupper samlet på en plass for å diskutere diskriminering.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Baksiden