Annonse
04:00 - 30. september 2011

Smartere enn Jonas?

Rare sengepartnere kan gi god politikk.

Illustrasjon: Marvin Halleraker
Annonse

Jonas Gahr Støre er landets mest taleføre politiker – man trenger aldri uroe seg for om han vil lande på punktum når han starter en setning. Mange andre politikere setter i vei på en setning og slutter med en annen. De klarer ikke å holde én tanke i hodet på én gang.

Kjetil B. Alstadheim i Dagens Næringsliv er landets mest skriveføre journalist – man trenger aldri uroe seg for om det blir drygt å lese ham. Han gir tette analyser av politikk, konsise karakteristikker av politikere og elleville referater fra spørretimen. Han mestrer det seriøse og det komiske – og koblingen mellom dem.

Nå har Støre og Alstadheim tørnet sammen: Det er omtrent som kampen mellom elefanten og hvalen – de er store i hvert sitt element.

ALLEREDE ABONNENT?
Kjøp abonnement
Inntil 50 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

«Det handlar ikkje om pengar, men om skam.»
« «Kor mange hjarte skal det til for å elska nokon?» For nokre dagar sidan overhøyrde eg denne samtalen på bussen:   -…»