Annonse
04:00 - 30. september 2011

Smartere enn Jonas?

Rare sengepartnere kan gi god politikk.

Illustrasjon: Marvin Halleraker
Annonse

Jonas Gahr Støre er landets mest taleføre politiker – man trenger aldri uroe seg for om han vil lande på punktum når han starter en setning. Mange andre politikere setter i vei på en setning og slutter med en annen. De klarer ikke å holde én tanke i hodet på én gang.

Kjetil B. Alstadheim i Dagens Næringsliv er landets mest skriveføre journalist – man trenger aldri uroe seg for om det blir drygt å lese ham. Han gir tette analyser av politikk, konsise karakteristikker av politikere og elleville referater fra spørretimen. Han mestrer det seriøse og det komiske – og koblingen mellom dem.

Nå har Støre og Alstadheim tørnet sammen: Det er omtrent som kampen mellom elefanten og hvalen – de er store i hvert sitt element.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Baksiden