Annonse
04:00 - 30. april 2010

Simon Critchley

Annonse

 • Britisk filosof, født 1960, professor i filosofi ved The New School i New York. Har blant annet skrevet bøkene Almost Nothing: Death, Philosophy, Literature (1997), On Humour (2002), ), Infinitely Demanding (2007) og The Book of Dead Philosophers (2008). Også kjent for en pågående offentlig krangel med filosofikjendis Slavoj Zizek.

 • Lese mer?

  ALLEREDE ABONNENT?
  ABONNEMENT
  Fra kr 39,-
  per uke ved kjøp
  av 12 mnd abonnement
  Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
  Annonse

  Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

  Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

  Mer fra Baksiden