Annonse
04:00 - 11. september 2009

Alle må med

De papirløse må ikke straffes med slaraffenliv. De må i jobb.

illustrasjon: Marvin Halleraker
Annonse

Valgkampens innvandringsdebatt har i hovedsak handlet om hvordan vi kan begrense asylstrømmen. Dette er for så vidt en viktig debatt; det er viktig å beskytte asylinstituttet til fordel for dem som er forfulgt. Men politikere har et ansvar for å formidle at innvandrere ikke bare er grunnløse asylsøkere. Innvandring er også bra!

Innvandrere i Norge har bidratt med viktig arbeidskraft og nye impulser. Mange glemmer denne siden ved innvandring når det snakkes om den økte asyltilstrømningen.

Flere sektorer er avhengig av innvandrere, for eksempel helse- og omsorgssektoren, kollektivtrafikken og oljeindustrien.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Baksiden