Annonse
00:00 - 08. juni 2018

Litterær musikkfestival

Annonse

 

Lyse netter, Moss 8.-9. juni

De festivalrelaterte bokutgivelsene til Audiatur og litteraturhuset HOF fortjener opptil flere hurra. Til helgen arrangeres HOFs musikkfestival Lyse Netter for første gang, og selvsagt utgis også en egen antologi i sakens anledning. Blant bidragsyterne finner vi Silvana Imam, Brødet og Eselet, Victoria Kielland og Roskva Koritzinsky.  

Marius Lien

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Anbefalinger