Annonse
05:05 - 02. januar 2015

Ukens alkoholfrie

Naturfrisk Ginger Beer.

Annonse

Område: Fyn, Danmark. Varenummer: 475402.  Pris: 33 kroner (27,5 cl).

Da jeg var tenåring, drakk jeg ofte ingefærøl, det var noe søtt kliss som aldri har fristet til gjensmak i voksen alder med syrligere smakspreferanser. Desto bedre at nymotens ingefærøl kan være fine saker, med frisk smak av – nettopp – ingefær og i dette tilfellet litt lime. Produsenten av årets første anbefaling er Ørbæk Bryggeri på Fyn, grunnlagt for 109 år siden, og overtatt av nye eiere i 1996. Året etter begynte de å produsere såkalte Naturfrisk-produkter, alkoholfrie og økologisk fremstilte drikkevarer, der ingefærølet er stjernen. Det er en nydelig tørstedrikk, og velegnet nå på nyåret når man trenger noe alkoholfritt mellom treningsøktene. Skulle man likevel foretrekke noe alkoholholdig, så egner ingefærølet seg godt i drinker, ifølge produsenten.

TG

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Anbefalinger