Annonse
05:05 - 02. januar 2015

Ukens alkoholfrie

Naturfrisk Ginger Beer.

Annonse

Område: Fyn, Danmark. Varenummer: 475402.  Pris: 33 kroner (27,5 cl).

Da jeg var tenåring, drakk jeg ofte ingefærøl, det var noe søtt kliss som aldri har fristet til gjensmak i voksen alder med syrligere smakspreferanser. Desto bedre at nymotens ingefærøl kan være fine saker, med frisk smak av – nettopp – ingefær og i dette tilfellet litt lime. Produsenten av årets første anbefaling er Ørbæk Bryggeri på Fyn, grunnlagt for 109 år siden, og overtatt av nye eiere i 1996. Året etter begynte de å produsere såkalte Naturfrisk-produkter, alkoholfrie og økologisk fremstilte drikkevarer, der ingefærølet er stjernen. Det er en nydelig tørstedrikk, og velegnet nå på nyåret når man trenger noe alkoholfritt mellom treningsøktene. Skulle man likevel foretrekke noe alkoholholdig, så egner ingefærølet seg godt i drinker, ifølge produsenten.

TG

ALLEREDE ABONNENT?
Kjøp abonnement
Inntil 50 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

«  Lyse netter, Moss 8.-9. juni De festivalrelaterte bokutgivelsene til Audiatur og litteraturhuset HOF fortjener opptil flere hurra. Til helgen arrangeres HOFs musikkfestival…»
«Sjukov understreket at ingen av ryktene om funn av Hitlers lik er bekreftet.»