Annonse
05:33 - 22. mai 2015

I tilfelle du skal til Roma

Ristorante Fabrizio dal 1956 Via di Santa Dorotea 15, Trastevere, Roma

Annonse

Glad i trøfler? Glad i rustikke, små restauranter i trange brosteinsgater? Hva med godt voksne kelnere som selv lager zabaglione i verdensklasse? Hvis du ikke liker noen av delene, leser du sikkert ikke dette uansett. Resten kan notere seg Ristorante Fabrizio i Trastevere til neste Roma-tur. Kommer man fra sentrum, er det en bedagelig spasertur over gangbroen Ponte Sisto. Husets spesialiteter inkuderer pasta med trøffel, sopp og ost; prima biff i tynne skiver som serveres på en glohet steinplate og stekes mens man spiser (også det kan fås med trøffel, men smaker fortreffelig med ruccola også). Og altså kelnerens zabaglione: Mektig, hetvinsvarm eggedosis for voksne, med frukt i bunnen.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Anbefalinger