Annonse
05:37 - 05. juni 2015

Hjemme alene

Annonse

Noen ganger slår drømmer ut i full virkelighet. Som når suget etter ansjos blir så stort at boksen slukes allerede utenfor butikken. I familien blir ansjos sett på som noe av det verste som kan spises, derfor blir det kjøpt atskillige ansjosbokser når resten av familien reiser på besøk til svigermor. Øverst på listen over mat med ansjosinnhold er Janssons fristelse. Stek løken blank, riv potetene og press gjerne litt væske ut av dem. Legg ansjos, potet og løk lagvis i en smurt, ildfast form, med poteter underst og øverst. Bland sammen matfløte og ansjoslake og hell i formen. Stek først med aluminiumsfolie, deretter uten. Stek med griljermel de siste ti minuttene. Spis deg så grådig mett.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Anbefalinger