Annonse
13:45 - 12. juni 2015

Grillens beste

Annonse

Den første vågehvalen har fått harpunen i skolten, den er sløyet, delt opp og finnes nå hos de ivrigste fiskehandlerne. Dagens hvalkjøtt er av en himmelsk kvalitet sammenlignet med det som fantes på middagsbordet for tretti-førti år siden. Nå blir faktisk det beste kjøttet solgt til forbrukerne. Fyr opp grillen, skjær kjøttet i skiver og bank det flatt, ha over litt god olivenolje og litt salt og pepper. La det ligge i tretti minutter før du legger den i noen minutter på en godt fyrt grill. Server med béarnaisesaus, ovnsstekte poteter og salat. Da omvender du enhver hvalkritiker.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Anbefalinger