Annonse
13:45 - 12. juni 2015

Grillens beste

Annonse

Den første vågehvalen har fått harpunen i skolten, den er sløyet, delt opp og finnes nå hos de ivrigste fiskehandlerne. Dagens hvalkjøtt er av en himmelsk kvalitet sammenlignet med det som fantes på middagsbordet for tretti-førti år siden. Nå blir faktisk det beste kjøttet solgt til forbrukerne. Fyr opp grillen, skjær kjøttet i skiver og bank det flatt, ha over litt god olivenolje og litt salt og pepper. La det ligge i tretti minutter før du legger den i noen minutter på en godt fyrt grill. Server med béarnaisesaus, ovnsstekte poteter og salat. Da omvender du enhver hvalkritiker.

ALLEREDE ABONNENT?
Kjøp abonnement
Inntil 40 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

«  Lyse netter, Moss 8.-9. juni De festivalrelaterte bokutgivelsene til Audiatur og litteraturhuset HOF fortjener opptil flere hurra. Til helgen arrangeres HOFs musikkfestival…»
«Sjukov understreket at ingen av ryktene om funn av Hitlers lik er bekreftet.»
«Noen ganger slår drømmer ut i full virkelighet. Som når suget etter ansjos blir så stort at boksen slukes allerede utenfor butikken. I familien blir ansjos sett på som noe av det…»