Annonse
13:45 - 12. juni 2015

Grillens beste

Annonse

Den første vågehvalen har fått harpunen i skolten, den er sløyet, delt opp og finnes nå hos de ivrigste fiskehandlerne. Dagens hvalkjøtt er av en himmelsk kvalitet sammenlignet med det som fantes på middagsbordet for tretti-førti år siden. Nå blir faktisk det beste kjøttet solgt til forbrukerne. Fyr opp grillen, skjær kjøttet i skiver og bank det flatt, ha over litt god olivenolje og litt salt og pepper. La det ligge i tretti minutter før du legger den i noen minutter på en godt fyrt grill. Server med béarnaisesaus, ovnsstekte poteter og salat. Da omvender du enhver hvalkritiker.

ALLEREDE ABONNENT?
Kjøp abonnement
Inntil 40 % rabatt
ved kjøp av abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

«Sjukov understreket at ingen av ryktene om funn av Hitlers lik er bekreftet.»