Annonse
05:37 - 22. mai 2015

Gresshoppedrøm

Krypdyr

Annonse

Var det den lette kveldsberuselsen etter flere øl og noen glass vin på Placa Major i Palma som førte dristigheten mot nye høyder? Høstbrisen var fremdeles varm da vi gikk inn på El Pilon i Calle Can Cifre. Her er tapas fra gulv til tak, mat fra det tradisjonsrike kjøkkenet på Mallorca. Gresshoppene så langt fra fristende ut, likevel var det akkurat dem vi måtte bestille. Vi bare måtte smake. Etter en rask tur innom frityren kom de på bordet i en bolle, med stikkende ben – ikke fristende. Men etter den første var fingrene raskt nede etter den neste. Og den neste. Og snart var bollen tom. Neste dag: Ny tur til El Pilon, ny bolle med friterte gresshopper.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Anbefalinger