Annonse
05:39 - 16. januar 2015

Gjør det selv

Professorens pølsetips. Gemini.no.

Annonse

Det er aldri for tidlig å begynne å tenke på julepølsene! Derfor tipser vi allerede nå om NTNU-bladet Geminis intervju med professor – og pølsemaker – Trygve Magne Eikevik. I tillegg til to lovende oppskrifter er hovedtipset i artikkelen at pølseingrediensene bør legges så kaldt at de nesten fryser – da er nemlig temperaturen optimal for enzymene som sørger for saftige pølser. Eikevik har en viss autoritet her, siden han blant annet forsker på frysetørring av vevsprøver. Men som det heter i artikkelen: «Det er ikke nødvendig å være professor for å få til gode pølser. Det er ikke engang nødvendig å ha doktorgrad.»

ALLEREDE ABONNENT?
Kjøp abonnement
Inntil 40 % rabatt
ved kjøp av abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

«Sjukov understreket at ingen av ryktene om funn av Hitlers lik er bekreftet.»