Annonse
05:39 - 16. januar 2015

Gjør det selv

Professorens pølsetips. Gemini.no.

Annonse

Det er aldri for tidlig å begynne å tenke på julepølsene! Derfor tipser vi allerede nå om NTNU-bladet Geminis intervju med professor – og pølsemaker – Trygve Magne Eikevik. I tillegg til to lovende oppskrifter er hovedtipset i artikkelen at pølseingrediensene bør legges så kaldt at de nesten fryser – da er nemlig temperaturen optimal for enzymene som sørger for saftige pølser. Eikevik har en viss autoritet her, siden han blant annet forsker på frysetørring av vevsprøver. Men som det heter i artikkelen: «Det er ikke nødvendig å være professor for å få til gode pølser. Det er ikke engang nødvendig å ha doktorgrad.»

ALLEREDE ABONNENT?
Kjøp abonnement
Inntil 50 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

«  Lyse netter, Moss 8.-9. juni De festivalrelaterte bokutgivelsene til Audiatur og litteraturhuset HOF fortjener opptil flere hurra. Til helgen arrangeres HOFs musikkfestival…»
«Sjukov understreket at ingen av ryktene om funn av Hitlers lik er bekreftet.»