Annonse
05:39 - 16. januar 2015

Gjør det selv

Professorens pølsetips. Gemini.no.

Annonse

Det er aldri for tidlig å begynne å tenke på julepølsene! Derfor tipser vi allerede nå om NTNU-bladet Geminis intervju med professor – og pølsemaker – Trygve Magne Eikevik. I tillegg til to lovende oppskrifter er hovedtipset i artikkelen at pølseingrediensene bør legges så kaldt at de nesten fryser – da er nemlig temperaturen optimal for enzymene som sørger for saftige pølser. Eikevik har en viss autoritet her, siden han blant annet forsker på frysetørring av vevsprøver. Men som det heter i artikkelen: «Det er ikke nødvendig å være professor for å få til gode pølser. Det er ikke engang nødvendig å ha doktorgrad.»

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Anbefalinger