Annonse
12:15 - 17. januar 2014

Ukens vin

Navn: Francis Ford Coppola Diamond Collection Zinfandel 2011. Område: California, USA. Varenummer: 590601. Pris: 168 kroner.

Annonse

Han hadde fortsatt til gode å lage sitt største filmverk, sa regissør Francis Ford Coppola da jeg intervjuet ham i Paris i 1998. Han var allerede udødeliggjort på grunn av Gudfaren-filmene og Apokalypse nå fra 1970-tallet, og 16 år etter min tête-à-tête med den store kunstneren kan vi slå fast at noe nytt storverk har han ikke gjort. Men han lager derimot jevnt gode viner på sin berømte vingård i Napa Valley. De er overprisede i USA, og nå i januar knapt å få tak i på det norske Polet. Men det finnes noen flasker igjen av ukens anbefalte zinfandel-vin, en elegant rødvin med den særegne amerikanske druens kjennetegn av krydder, mørke bær og kraft.

Passer til: Gjensyn med Gudfaren I og Vikingpølsa – en deilig krydret salamipølse.

TG

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Anbefalinger