Annonse
11:48 - 05. september 2014

Matmormiddag

Ingrid Espelid Hovig har alltid vært mindre traust enn mange ville tro. Det samme gjelder heldigvis for nittiårsgaven hennes.

Skål! Arne Hjeltnes er redaktør for et matnyttig festskrift til Ingrid Espelid Hovig. Til høyre: Lars Lians torsk med grønnkål og chorizosmør. Foto fra boken: Marianne Gehrken
Annonse

ANMELDELSE

Venstrevelgeres liv kan være en blandet fornøyelse. Men de som bor i Oslo, har i det minste hatt gleden av å kunne kumulere Ingrid Espelid Hovig. Om hun noensinne hadde rykket inn i bystyret, er det lett å tenke seg at politikken hadde blitt både mer nøktern og mer smakelig – med en liten dusk kruspersille på toppen.

Husstellæreren, kokebokforfatteren og fjernsynskokken Hovig fylte nitti år 3. juni, og Gyldendal forlag og redaktør Arne Hjeltnes feirer henne på velvalgt vis: I boken 90 retter til Ingrid Espelid Hovig har 30 norske kokker (og Jamie Oliver) fått i oppdrag å sette sammen hver sin treretters middag. Mandatet er rett og slett å lage noe de selv ville servert om Hovig kom på besøk.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Anbefalinger