Annonse
12:16 - 17. januar 2014

Matmatching

Edward Behr: 50 Foods – The Essentials of Good Taste. 416 sider, Penguin New York

Annonse

Ofte blir det morsomst på kjøkkenet når man finner på sine egne retter. Men vi kan alle trenge en hånd å holde i så ikke resultatet blir helt uforutsigbart. I boken 50 Foods guider Edward Behr leserne gjennom 50 av sine yndlingsingredienser, fra Anchovies til Walnuts. Behr, som er redaktør i bladet med det storflotte navnet The Art of Eating, byr ikke på oppskrifter som sådan, heller hint om hva som passer sammen med hva – chévre med et glass sancerre og en salat der dressingen er basert på valnøttolje, for eksempel. Prøv også Niki Segnits The Flavour Thesaurus (Bloomsbury, 2010), med 980 ingredienspar fra agurk og dill til østers og vannmelon.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Anbefalinger