Annonse
05:43 - 17. januar 2014

Humor på biblioteket

Anbefalt: «Humor er tull – vitsetegninger av Ragnar ’Joker’ Pedersen». Deichmanske bibliotek, filial Grünerløkka i Oslo, 23. januar kl. 19.

Annonse

Ragnar «Joker» Pedersen (1942–2007) var en norsk mester i den knusktørre og vilt syrlige vitsetegnertradisjonen. Tekster så vel som tegninger er på nivå med de beste enruterne i The New Yorker, og denne utstillingen introduserer publikum for alt fra debutstripen «Din amøbe» til det fabelaktige vittighetsbladet KOnK. Til åpningen stiller tegneserieskaper Tore Strand Olsen, og bevertningen består av den umiskjennelig jokerske kombinasjonen bokkøl og bløtkake. Bedre kultureksport enn oslofødte Joker, har ikke Fredrikstad å by på. Humor er sannelig tull.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Anbefalinger