Annonse
11:46 - 17. januar 2014

Homo-hat

«Kjære etiker, jeg har en far som hater homofile.»

Illustrasjon: Ellen Lande Gossner
Annonse

ETIKEREN

Jeg har gjentatte ganger forsøkt å få min far til å revurdere sine holdninger overfor homofile, men det fører ikke frem, han har bestemt seg og står fast. Av hensyn til familiefreden har jeg derfor sluttet å imøtegå ham. Av og til tas meningsytringene hans likevel så langt at jeg ikke klarer å la være, jeg biter på og viser sinne. Dette har fått til følge at han mistenker meg for å være homofil, siden jeg, ifølge ham, forsvarer dem så voldsomt. Jeg synes det er ydmykende, så vel som forkastelig, å måtte forsvare seg mot slike anklager, og særlig er det vanskelig ettersom beskyldningen aldri riktig er blitt uttalt. Hva gjør jeg?

Hilsen sønn

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Anbefalinger