Annonse
12:13 - 30. desember 2014

Endelig hverdag

Bruk to minutter ekstra før du går fra jobben, så kan du få et bedre liv på kjøkkenet.

Suppe i sentrum: Ole Martin Alfsen er mannen som med sine lune fagkommentarer gjør at det nesten går an å se på på TVNorge. Foto fra boken: Sigurd Fandango
Annonse

Det er ikke mangel på tid, men på fantasi, som har gjort frossenpizza til en så lukrativ business. Derfor er noen av de beste kokebøkene dem man kan ha på kontoret for å slå opp og finne dagens middag før man logger av. Ole Martin Alfsens Hverdagsmat er en slik.

Alfsens oppskrifter bruker enkle metoder for å hente ut store smaker fra ingredienser de fleste kan få tak i på veien hjem. Her følger en uke slik den kan se ut om man handler til fire og har noen grunnleggende ingredienser i skapet, slik som olje, soyasaus, salt og pepper.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Anbefalinger