Annonse
09:26 - 07. november 2014

Ikke snuble i trykkokeren

Jørgen O. Grann og Olav Birkeland: Den velutstyrte mannen. 239 sider, Schibsted forlag

Annonse

Ja, så har du endelig fått fylt opp kjøkkenet med sous vide-maskin, trykkoker og spumaflasker. Knivene er pent sortert og du har ballongvisper i alle størrelser. Men så skal jo utstyret brukes, og fortrinnsvis til å lage mat som noen har lyst til å spise. Her trår den nye boken Den velutstyrte mannen hjelpende til. Kort fortalt en bruksanvisning for alt fra spiseskje til Thermomix. En lovende oppskrift på crispy duck har den også.

Lese mer?

— Prøv Morgenbladet —
Det er
ettertanken
som teller
Inntil 30% rabatt
Bestill her
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Anbefalinger