Annonse
10:51 - 31. oktober 2014

Stort og lokalt

ANBEFALT: Bar på sitt beste

Annonse

USAs hovedstad Washington består av digre monumenter, overprisede hoteller og restauranter med kunder on business i byen. Om du er en av dem, i byen for et par dager og vil ha en aften utenom det vanlige og kjedelige, ta rød metrolinje til stasjonen Brookland-CUA og gå på byens nyeste, kule bar, Brookland Pint i 716 Monroe Street, NE. Her selges bare øl fra USA, og du store, her er det ikke noe som minner om kjedelig Budweiser. India Pale Ale fra San Diego eller en Brewtus fra Monocacy-bryggeriet i Maryland? Tappet eller på flaske, utvalget er stort og spennende, dessuten har de utrolig gode burgere der.

ALLEREDE ABONNENT?
Inntil 40 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

«  Lyse netter, Moss 8.-9. juni De festivalrelaterte bokutgivelsene til Audiatur og litteraturhuset HOF fortjener opptil flere hurra. Til helgen arrangeres HOFs musikkfestival…»
«Sjukov understreket at ingen av ryktene om funn av Hitlers lik er bekreftet.»