Annonse
10:51 - 31. oktober 2014

Stort og lokalt

ANBEFALT: Bar på sitt beste

Annonse

USAs hovedstad Washington består av digre monumenter, overprisede hoteller og restauranter med kunder on business i byen. Om du er en av dem, i byen for et par dager og vil ha en aften utenom det vanlige og kjedelige, ta rød metrolinje til stasjonen Brookland-CUA og gå på byens nyeste, kule bar, Brookland Pint i 716 Monroe Street, NE. Her selges bare øl fra USA, og du store, her er det ikke noe som minner om kjedelig Budweiser. India Pale Ale fra San Diego eller en Brewtus fra Monocacy-bryggeriet i Maryland? Tappet eller på flaske, utvalget er stort og spennende, dessuten har de utrolig gode burgere der.

Lese mer?

— Prøv Morgenbladet —
Det er
ettertanken
som teller
Inntil 30% rabatt
Bestill her
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Anbefalinger