Annonse

Annonse

05:30 - 03. oktober 2014

Ny foredragsserie

ANBEFALT: Ziba Mir-Hosseini, «Felles plattform, felles mål», Litteraturhuset i Oslo, 5. oktober kl. 15.00

«Universalisme 2014» er en ny foredragsserie på Litteraturhuset i Oslo, som i anledning grunnlovsjubileet spør: Er det mulig å definere et sett felles verdier som inkluderer alle mennesker? Tolkes det universelle ulikt fra ulike ståsted? Av de internasjonale foredragsholderne er turen kommet til rettsantropolog Ziba Mir-Hosseini, som skal snakke om tolkningsproblemer menneskerettighetsforkjempere møter i en muslimsk kontekst, og hvordan debatten rundt muslimsk rettslig tradisjon og internasjonale menneskerettigheter er i endring.

Lese mer?

UKEPASS
59,-
per utgave
Inkluderer også tilgang til arkiv og eAvis.
ABONNEMENT
Fra 199,-
per måned
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Inkluderer eAvis og tilgang til hele arkivet med over 50 000 artikler.

Annonse

Mer fra Anbefalinger