Annonse
05:30 - 03. oktober 2014

Ny foredragsserie

ANBEFALT: Ziba Mir-Hosseini, «Felles plattform, felles mål», Litteraturhuset i Oslo, 5. oktober kl. 15.00

Annonse

«Universalisme 2014» er en ny foredragsserie på Litteraturhuset i Oslo, som i anledning grunnlovsjubileet spør: Er det mulig å definere et sett felles verdier som inkluderer alle mennesker? Tolkes det universelle ulikt fra ulike ståsted? Av de internasjonale foredragsholderne er turen kommet til rettsantropolog Ziba Mir-Hosseini, som skal snakke om tolkningsproblemer menneskerettighetsforkjempere møter i en muslimsk kontekst, og hvordan debatten rundt muslimsk rettslig tradisjon og internasjonale menneskerettigheter er i endring.

Lese mer?

— Prøv Morgenbladet —
Det er
ettertanken
som teller
Inntil 30% rabatt
Bestill her
Annonse

 

 

Mer fra Anbefalinger