Annonse
05:30 - 03. oktober 2014

Ny foredragsserie

ANBEFALT: Ziba Mir-Hosseini, «Felles plattform, felles mål», Litteraturhuset i Oslo, 5. oktober kl. 15.00

Annonse

«Universalisme 2014» er en ny foredragsserie på Litteraturhuset i Oslo, som i anledning grunnlovsjubileet spør: Er det mulig å definere et sett felles verdier som inkluderer alle mennesker? Tolkes det universelle ulikt fra ulike ståsted? Av de internasjonale foredragsholderne er turen kommet til rettsantropolog Ziba Mir-Hosseini, som skal snakke om tolkningsproblemer menneskerettighetsforkjempere møter i en muslimsk kontekst, og hvordan debatten rundt muslimsk rettslig tradisjon og internasjonale menneskerettigheter er i endring.

ALLEREDE ABONNENT?
Kjøp abonnement
Inntil 40 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

«Sjukov understreket at ingen av ryktene om funn av Hitlers lik er bekreftet.»