Annonse
05:30 - 03. oktober 2014

Ny foredragsserie

ANBEFALT: Ziba Mir-Hosseini, «Felles plattform, felles mål», Litteraturhuset i Oslo, 5. oktober kl. 15.00

Annonse

«Universalisme 2014» er en ny foredragsserie på Litteraturhuset i Oslo, som i anledning grunnlovsjubileet spør: Er det mulig å definere et sett felles verdier som inkluderer alle mennesker? Tolkes det universelle ulikt fra ulike ståsted? Av de internasjonale foredragsholderne er turen kommet til rettsantropolog Ziba Mir-Hosseini, som skal snakke om tolkningsproblemer menneskerettighetsforkjempere møter i en muslimsk kontekst, og hvordan debatten rundt muslimsk rettslig tradisjon og internasjonale menneskerettigheter er i endring.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Anbefalinger