Annonse

Annonse

05:33 - 03. oktober 2014

Legende-portrett

ANBEFALT: Martin Scorsese «The 50 year argument», dokumentar, HBO.

Martin Scorsese følger opp filmene om Bob Dylan og George Harrison, med et portrett av en annen legende, Robert Silvers, som i femti år har redigert New York Review of Books. Filmen er nær en ren hyllest, men New York Times’ karakteristikk virker likevel rimelig: «Å se filmen er som å lese bladet. Underveis vandrer oppmerksomheten hit og dit, men til sist sitter du igjen med tilfredsstillelsen av å ha lært en hel del om noe du bare hadde overfladisk kjennskap til fra før». Alternativt kan du lese Morgenbladets eget møte med Silvers, «Den gamle mannen og bladet», fra mai 2012, på morgenbladet.no.

Lese mer?

UKEPASS
59,-
per utgave
Inkluderer også tilgang til arkiv og eAvis.
ABONNEMENT
Fra 199,-
per måned
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Inkluderer eAvis og tilgang til hele arkivet med over 50 000 artikler.

Annonse

Mer fra Anbefalinger