Annonse
05:33 - 03. oktober 2014

Legende-portrett

ANBEFALT: Martin Scorsese «The 50 year argument», dokumentar, HBO.

Annonse

Martin Scorsese følger opp filmene om Bob Dylan og George Harrison, med et portrett av en annen legende, Robert Silvers, som i femti år har redigert New York Review of Books. Filmen er nær en ren hyllest, men New York Times’ karakteristikk virker likevel rimelig: «Å se filmen er som å lese bladet. Underveis vandrer oppmerksomheten hit og dit, men til sist sitter du igjen med tilfredsstillelsen av å ha lært en hel del om noe du bare hadde overfladisk kjennskap til fra før». Alternativt kan du lese Morgenbladets eget møte med Silvers, «Den gamle mannen og bladet», fra mai 2012, på morgenbladet.no.

Vi kan ikke love ketsjup til alle,
men vi lover å servere deg viktige saker hver dag.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Anbefalinger