Annonse
05:29 - 03. oktober 2014

Amerikansk blikk på norsk litteratur

ANBEFALT: Music & Literature No. 5

Annonse

Tidsskriftet Music & Literature er et ganske nytt innslag i den amerikanske bladfloraen og har allerede utmerket seg med en særlig interesse for norsk litteratur. Det rykende ferske nummeret byr sågar på en fyldig presentasjon av Stig Sæterbakken, med oversatte essays og bidrag fra for oss kjente navn som Audun Lindholm, Henning Hagerup og Karl Ove Knausgård. Selv om enkelte av tekstene har stått på trykk her til lands, ser nummeret ut til å by på et helhjertet og interessant forsøk på å gjøre Sæterbakken til del av den amerikanske litteratursamtalen.

Lese mer?

— Prøv Morgenbladet —
Det er
ettertanken
som teller
Inntil 30% rabatt
Bestill her
Annonse

 

 

Mer fra Anbefalinger