Annonse

Annonse

05:29 - 03. oktober 2014

Amerikansk blikk på norsk litteratur

ANBEFALT: Music & Literature No. 5

Tidsskriftet Music & Literature er et ganske nytt innslag i den amerikanske bladfloraen og har allerede utmerket seg med en særlig interesse for norsk litteratur. Det rykende ferske nummeret byr sågar på en fyldig presentasjon av Stig Sæterbakken, med oversatte essays og bidrag fra for oss kjente navn som Audun Lindholm, Henning Hagerup og Karl Ove Knausgård. Selv om enkelte av tekstene har stått på trykk her til lands, ser nummeret ut til å by på et helhjertet og interessant forsøk på å gjøre Sæterbakken til del av den amerikanske litteratursamtalen.

Lese mer?

UKEPASS
59,-
per utgave
Inkluderer også tilgang til arkiv og eAvis.
ABONNEMENT
Fra 199,-
per måned
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Inkluderer eAvis og tilgang til hele arkivet med over 50 000 artikler.

Annonse

Mer fra Anbefalinger