Annonse
05:29 - 03. oktober 2014

Amerikansk blikk på norsk litteratur

ANBEFALT: Music & Literature No. 5

Annonse

Tidsskriftet Music & Literature er et ganske nytt innslag i den amerikanske bladfloraen og har allerede utmerket seg med en særlig interesse for norsk litteratur. Det rykende ferske nummeret byr sågar på en fyldig presentasjon av Stig Sæterbakken, med oversatte essays og bidrag fra for oss kjente navn som Audun Lindholm, Henning Hagerup og Karl Ove Knausgård. Selv om enkelte av tekstene har stått på trykk her til lands, ser nummeret ut til å by på et helhjertet og interessant forsøk på å gjøre Sæterbakken til del av den amerikanske litteratursamtalen.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Anbefalinger