Annonse
09:26 - 27. juni 2014

(Nesten) alkoholfritt øl

Annonse

 Carlsberg Non-alcoholic

Øl uten alkohol er gjerne tynt og smakløst. Carlsberg Non-alcoholic smaker nesten som vanlig øl, kanskje fordi det inneholder 0,5 prosent alkohol. Flasken er dessuten til forveksling lik en helt vanlig ølflaske, merket «non alcoholic» med bitteliten skrift. Perfekt for skapgravide og skaptørrlagte alkoholikere, og dessuten fint å servere dine litt for fulle gjester utover kvelden i festlig lag. De merker ingenting.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Påfyll