Annonse
05:18 - 11. april 2014

Påskevin

Navn: Château La Tour de By 2004. Område: Médoc, Frankrike. Varenummer: 1528401. Pris: 200 kroner.

Annonse

Det finnes mange ideelle viner til påskelammet, og ytterligere forslag synes overflødig siden tipsene florerer i spalter og på nett allerede. Her er en enkel løsning: Gå for en Bordeaux-vin. Og siden vi er heldige og bor i Norge, kan vi glede oss over at Polet har sørget for noen riktig fine og ferdiglagrede viner til oss, og det til en overkommelig pris. Produsenten Tour de Bys basisvin er en slik, og på mange pol står den i hyllen i 2004-utgave. Ha den på karaffel et par timer, kjenn duften av jord og lakris og smaken av litt frisk, rød paprika. Og gled deg over at vinen blir komplett og kompleks sammen med lammet. God påske!

Passer til: Lammestek med rotgrønnsaker og sjysaus.

TG

Lese mer?

— Prøv Morgenbladet —
Det er
ettertanken
som teller
Inntil 30% rabatt
Bestill her
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Anbefalinger