Annonse
05:20 - 11. april 2014

Påskegodt

Annonse

For mange representerer kvikklunsjen en kontakt med historien: Femtitallet, byggingen av landet, det problemfrie fremskrittet og svarthvittbilder av rockabilly-ungdom i løypene med ullgenser og sleik. Å spise kvikklunsj på tur gir en følelse av å sitte på skigarden med Vangsgutane – helt uten forstyrrelser fra Jon Hustad eller nye Syn & Segn. Men palmeolje er enda verre. Og kvikklunsj inneholder palmeolje. Hva gjør man da? Jo, man går inn på Regnskogfondets palmeoljeliste på nettet og begynner å sjekke. En kort oppsummering: Gjendekjeks? Nei. Bixit fullkornsbar blåbær? Nei. Kapteinkjeks? Nei. Sjokoringer? Kjempenei. Walters mandler. Ja. Altså: Inn med rødpenn på handlelisten: Bort med kvikklunsj. Inn med Walters mandler.

Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Anbefalinger