Annonse
05:20 - 11. april 2014

Påskegodt

Annonse

For mange representerer kvikklunsjen en kontakt med historien: Femtitallet, byggingen av landet, det problemfrie fremskrittet og svarthvittbilder av rockabilly-ungdom i løypene med ullgenser og sleik. Å spise kvikklunsj på tur gir en følelse av å sitte på skigarden med Vangsgutane – helt uten forstyrrelser fra Jon Hustad eller nye Syn & Segn. Men palmeolje er enda verre. Og kvikklunsj inneholder palmeolje. Hva gjør man da? Jo, man går inn på Regnskogfondets palmeoljeliste på nettet og begynner å sjekke. En kort oppsummering: Gjendekjeks? Nei. Bixit fullkornsbar blåbær? Nei. Kapteinkjeks? Nei. Sjokoringer? Kjempenei. Walters mandler. Ja. Altså: Inn med rødpenn på handlelisten: Bort med kvikklunsj. Inn med Walters mandler.

Annonse

 

 

Mer fra Anbefalinger