Annonse
12:20 - 17. januar 2014

Merkeordning

Thai Select

Annonse

Kinarestaurantene var først ute med å erobre verden. De gjorde det med så store tilpasninger at enkelte sågar serverer kjøttkaker – noe som nok har påført kinesisk mat et visst statustap blant hobbygourmander. Thailand ville unngå å gjøre samme feil. Myndighetene har derfor innført sertifiseringsordningen Thai Select. Sertifikatet tildeles restauranter verden over som har minst 60 prosent autentisk thaimat på menyen, og lager den på autentisk vis. Samrabthai (Øvregaten 2, Bergen) og Nam Fah (Prinsens gate 8, Oslo) kan begge smykke seg med utmerkelsen.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Anbefalinger