Annonse
14:54 - 10. januar 2014

Matlesning

Anbefalt: Lucky Peach: The Cooks & Chefs Issue #2.

Annonse

De som kjøper det amerikanske matbladet Lucky Peach leter forgjeves etter femti festlige festdesserter. Til gjengjeld er teksten av det kaliberet man kan vente seg fra et blad utgitt av hipsterforlaget McSweeney’s. Et høydepunkt i siste nummer er intervjuer med tre profesjonelle matlagere av en type som ikke så ofte får fjeset sitt på trykk: En grillmester, en hurtigmatkokk og en noen-og-syttiåring som har drevet pizzasjappe siden 1964. Sistnevnte avslutter helst dagen med en flaske vin, men ikke noe billig skvip: «Cheap wine makes you drunk».

ALLEREDE ABONNENT?
Kjøp abonnement
Inntil 40 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

«Sjukov understreket at ingen av ryktene om funn av Hitlers lik er bekreftet.»