Annonse
10:20 - 01. februar 2013

Verdens verste restaurant

Annonse

Hvilke restauranter inngår i en liste over verdens verste? Noen kandidater popper kanskje opp i bevisstheten med én gang. Men det ville være for sterk kost, antagelig, å offentliggjøre det. Jeg husker allikevel en parisisk restaurant hvor jeg og min ledsager reiste oss midt i måltidet, betalte for både det fortærte og det gjenstående, og sa farvel for godt.

På et par andre spisesteder i samme by, med magedans ved bordene, er jeg jevnlig blitt matforgiftet, og har nå strøket dem av min adresseliste.

En annen opplevelse, med Nattens dronning: Vi ble som de eneste gjestene – bortsett fra en svær schæferhund liggende ved baren – sittende på et couscous-sted, med overkokte couscousgryn og en tynn, smakløs suppe med uspiselig kjøtt til. Da også hunden luntet ut, forsto vi at dette måtte være ett av verdens dårligste spisesteder. Eieren kom på signal inn med hunden på slep. Han forlangte betaling, som han fikk. Idet vi forlot stedet, så jeg han matet schaeferen med restene våre. Hunden var nok den som egentlig drev stedet.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Anbefalinger