Annonse
14:28 - 13. juni 2013

Velkommen tilvekst

Nystartede Fauna er både avansert og smaksmessig tilgjengelig.

Vellykket: Fauna får mer en godkjent av Morgenbladets matanmelder.
Annonse

Den innovative, sympatiske og kvalitetssikre chef’en Bjørn Svensson har med sitt utvidede mannskap flyttet fra restaurant Oscarsgate i Pilestredet til et større lokale i krysset mellom Solligata og Cort Adelersgate. Navnet på spisestedet er nå Fauna. Det signaliserer nærhet til naturen. Ved Svenssons side finner vi Anne Heggberget og Jo Bøe Klakegg, med kompetanse fra Bagatelle, Noma og Marque.

Fauna holder til i et hus med gode naboer – Palace Grill vegg i vegg, Alex Sushi rett over gaten. Og på den andre siden av Solli plass ligger Bagatelle og Mares. Huset har også mange aner. Eldst av dem er spisestedet til Ben Joseph, som med sin stråhatt på snei i sin tid drev La P’tite cuisine, en av byens første utenlandske restauranter.

Fauna er en restaurant av høy internasjonal standard, hva gjelder innredning, service og kjøkken. Fargene er nedtonede jordfarger, brunt, grått, hvitt. En innbydende eleganse, med åpent innsyn til kjøkkenet, der arbeidsmiljøet ser harmonisk ut, effektivt, kommuniserende. Det inngir en egen trygghet.

Lese mer?

— Prøv Morgenbladet —
Det er
ettertanken
som teller
Inntil 30% rabatt
Bestill her
Annonse

 

 

Mer fra Anbefalinger