Annonse
14:42 - 02. mai 2013

«Vegrer meg for å sladre til politiet, men nok er pokker meg nok!»

Annonse

Jeg bor i en leilighet der det er veldig lytt. Da en ny nabo flyttet inn merket jeg derfor fort hva som var hans dagsrytme: Han våkner omtrent når jeg kommer hjem fra jobb, og etter lukten å dømme begynner han dagen med litt hasj. Han har påfallende mange mennesker på besøk, og de setter på høyere og høyere musikk ettersom det blir seinere på kvelden. Hele natten flyr de inn og ut døren, og siden han flyttet inn er det noen i gården som hele tiden lar gatedøren stå ulåst og porten stå åpen. Slik er det hele uken igjennom. Det er greit for meg om folk har fest i helgen. Hasjrøyking hjemme en gang i ny og ne kan jeg også se gjennom fingrene med. Men dette går for vidt. Jeg har klaget på bråket til styreleder i gården, men ingenting skjer. Vegrer meg for å sladre til politiet, men nok er pokker meg nok! Hva kan jeg nå gjøre?

N.N.

 

ALLEREDE ABONNENT?
Begrenset sommertilbud
Inntil 50 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

«  Lyse netter, Moss 8.-9. juni De festivalrelaterte bokutgivelsene til Audiatur og litteraturhuset HOF fortjener opptil flere hurra. Til helgen arrangeres HOFs musikkfestival…»
«Sjukov understreket at ingen av ryktene om funn av Hitlers lik er bekreftet.»