Annonse
14:42 - 02. mai 2013

«Vegrer meg for å sladre til politiet, men nok er pokker meg nok!»

Annonse

Jeg bor i en leilighet der det er veldig lytt. Da en ny nabo flyttet inn merket jeg derfor fort hva som var hans dagsrytme: Han våkner omtrent når jeg kommer hjem fra jobb, og etter lukten å dømme begynner han dagen med litt hasj. Han har påfallende mange mennesker på besøk, og de setter på høyere og høyere musikk ettersom det blir seinere på kvelden. Hele natten flyr de inn og ut døren, og siden han flyttet inn er det noen i gården som hele tiden lar gatedøren stå ulåst og porten stå åpen. Slik er det hele uken igjennom. Det er greit for meg om folk har fest i helgen. Hasjrøyking hjemme en gang i ny og ne kan jeg også se gjennom fingrene med. Men dette går for vidt. Jeg har klaget på bråket til styreleder i gården, men ingenting skjer. Vegrer meg for å sladre til politiet, men nok er pokker meg nok! Hva kan jeg nå gjøre?

N.N.

 

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Anbefalinger