Annonse
15:13 - 08. februar 2013

«Hvor lenge bør man holde ut med bikkja si?»

Etikeren svarer.

Annonse

 

Min kjære mor og far avlivet i høst familiebikkja. Hunden var rukket å bli ti år gammel. Den ellers friske hunden hadde nok kunne levd et par år til dersom den hadde fått lov til det. Dyret hadde utvilsomt alltid vært svært krevende, og det var angivelig antydninger til at det begynte å bli aggressivt. Omtrent samtidig med at hunden avgår med døden bestemmer mine foreldre seg for å gå til anskaffelse av en ny hund, dette også en jakthund, men denne gangen ei tispe som ifølge matfar er av den mer rolige typen. Spørsmålet mitt er på denne bakgrunn: Hvor lenge bør man holde ut med bikkja si? Og når er det greit å bytte bikkja ut med en annen?

Med hilsen fra yngste sønn

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Anbefalinger