Annonse
09:37 - 13. desember 2013

Hjemmelaget mat på bordet

MATINTERVJUET: Anni Byskov (52). Eier og driver Annis pølse-makeri i Ringebu sentrum, med underavdeling på Mathallen i Oslo.

Annonse

 

– Du har vunnet flere gullmedaljer i NM i regi av Kjøttbransjens landsforbund for produktene du lager i slakterforretningen i Gudbrandsdalen. Du er nordisk mester i kjøttskjæring, og du er dansk. Hvordan havnet du på Ringebu?

– Det var et øyeblikks innfall for 13 år siden, da jeg kjøpte en slakteribedrift her som allerede hadde vært i drift siden 1985. Jeg pleier å si at jeg kjørte feil i Sinsenkrysset. Jeg er utdannet butikkslakter og kom til Norge i 1985. Jeg jobbet hos Leiv Vidar på Hønefoss og ville ha et litt roligere liv, men jeg vet ikke om det ble dét akkurat.

ALLEREDE ABONNENT?
Fra 189 kr på første termin
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

«  Lyse netter, Moss 8.-9. juni De festivalrelaterte bokutgivelsene til Audiatur og litteraturhuset HOF fortjener opptil flere hurra. Til helgen arrangeres HOFs musikkfestival…»
«Sjukov understreket at ingen av ryktene om funn av Hitlers lik er bekreftet.»