Annonse
10:33 - 25. januar 2013

Gnocchi

Foto: Margreta Stølen
Annonse

Gnocchi er en italiensk rett av små pasta- og potetboller. De smaker ypperlig sammen med en fet ostesaus, og de metter godt. I denne retten har jeg valgt en saus laget med engelsk stiltonost, som er  min favoritt blant blåmuggostene. Den er veldig søt og ikke for sterk, så den overdøver ikke gnocchiene. 

Denne deigen oppfører seg ulikt fra gang til gang, avhengig av fuktighetsnivået i potetene. Derfor må tilberedningen justeres deretter. Det viktige er å få så mye fuktighet ut av potetene at deigen blir tørr nok.  

Det er helt ok å kjøpe ferdiglagede gnocchi på dager man ikke har tid til å kose seg på kjøkkenet. 

ALLEREDE ABONNENT?
Inntil 40 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

«  Lyse netter, Moss 8.-9. juni De festivalrelaterte bokutgivelsene til Audiatur og litteraturhuset HOF fortjener opptil flere hurra. Til helgen arrangeres HOFs musikkfestival…»
«Sjukov understreket at ingen av ryktene om funn av Hitlers lik er bekreftet.»