Annonse
10:20 - 01. februar 2013

«Er det galt å bli mormoner for å få gratis parkeringsplass?»

Annonse

Der vi bor er det svært vanskelig å finne parkeringsplass, og man må ofte ta store omveier for å finne et sted å sette bilen. Det finnes dog et unntak. Den lokale mormonermenigheten har en stor og reservert parkeringsplass midt i nabolaget, som er forbeholdt kirkens medlemmer til alle tider. Ikke engang på søndag formiddag er den full, og resten av uka er den tom. Dette slår meg som en sløsing med areal i en stadig mer fortettet bebyggelse, og det er nok mange i nabolaget som kunne tenke seg å bruke dette området til noe annet. Når det likevel neppe vil skje, er mitt spørsmål – vil det være etisk galt av meg som ikke-troende å la meg rekruttere til denne kirken for å kunne benytte meg av parkeringsplassen?

Bilist

 

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Anbefalinger