Annonse
10:20 - 01. februar 2013

«Er det galt å bli mormoner for å få gratis parkeringsplass?»

Annonse

Der vi bor er det svært vanskelig å finne parkeringsplass, og man må ofte ta store omveier for å finne et sted å sette bilen. Det finnes dog et unntak. Den lokale mormonermenigheten har en stor og reservert parkeringsplass midt i nabolaget, som er forbeholdt kirkens medlemmer til alle tider. Ikke engang på søndag formiddag er den full, og resten av uka er den tom. Dette slår meg som en sløsing med areal i en stadig mer fortettet bebyggelse, og det er nok mange i nabolaget som kunne tenke seg å bruke dette området til noe annet. Når det likevel neppe vil skje, er mitt spørsmål – vil det være etisk galt av meg som ikke-troende å la meg rekruttere til denne kirken for å kunne benytte meg av parkeringsplassen?

Bilist

 

ALLEREDE ABONNENT?
Kjøp abonnement
Inntil 50 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

«  Lyse netter, Moss 8.-9. juni De festivalrelaterte bokutgivelsene til Audiatur og litteraturhuset HOF fortjener opptil flere hurra. Til helgen arrangeres HOFs musikkfestival…»
«Sjukov understreket at ingen av ryktene om funn av Hitlers lik er bekreftet.»