Annonse
10:34 - 28. juni 2013

BBQ i Soho

Lykken er kjøtt grillet over trekull.

Usannsynlig fristende: Kylling. Foto fra boken
Annonse

Å lese kokebøker kan være en fryd, ikke bare fordi du lærer noe eller blir inspirert – ofte blir de beste kokebøkene liggende på salongbordet, til glede for mer enn kjøkkenet – men også fordi du blir påminnet litteraturens evne til å bevege sinn og sanser samtidig. Litteratur er foredlet råvare. Og denne boken er fersk. Helt nyutkommet, med et enkelt rosa-oransje, hardt omslag: kokeboken fra London-restauranten Pitt Cue Co.

Pitt Cue lager mat som på mer enn ett vis er hot. Kanskje som et svar på tandre, nyanserte og finurlige franske og italienske retter er det nå real sørstatsmat som teller.

 

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Anbefalinger