12:25 - 14. mai 2012

Vitello tonnato

Vitello tonnato til hvitvinen roero arneis fra Bruno Giacosa. 

Kalvefilet med tunfiskmajones kalles denne kaldretten på norsk, og den egner seg enten som forrett eller som en fullgod lunsjrett. Her kombineres spennende smaker: tunfisk, kalv og kapers, og retten høstet stort bifall i Morgenbladets redaksjon. Vitello tonnato kommer opprinnelig fra Piemonte i Italia, og retten er lett å lage, bare man beregner nok tid. Stek gjerne kalvekjøttet dagen i forveien. 

La kalvefileten ligge i romtemperatur i minst én time før den stekes.

Forvarm ovnen til 120 grader.

Annonse

«  Lyse netter, Moss 8.-9. juni De festivalrelaterte bokutgivelsene til Audiatur og litteraturhuset HOF fortjener opptil flere hurra. Til helgen arrangeres HOFs musikkfestival…»
«Sjukov understreket at ingen av ryktene om funn av Hitlers lik er bekreftet.»