Annonse
11:23 - 31. august 2012

Redaksjonen anbefaler 31. august - 6. september

Hva skjer i Syria? Den syriske forfatteren Khaled Khalifa er aktuell på norsk med romanen Hatets lovsang. Den er forbudt i hjemlandet. Han er blant de intellektuelle som åpent støtter den pågående revolusjonen i Syria, og lørdag klokken 17:00 kan du møte ham på Litteraturhuset i Oslo. Her møter han Eugene Schoulgin, Gunvor Mejdell og Kai Kverme til samtale om sitt forfatterskap og de intellektuelles situasjon i dagens konfliktfylte Syria. Foto: Scanpix
Annonse

Lørdag

Carl Zimmer holder et foredrag om hvordan nyere forskning har endret vårt syn på virus. Det vil bli holdt på engelsk.
Litteraturhuset, Oslo
Tid: 12:00

Funnet av det forskerne tror kan være den mystiske partikkelen «Higgs-Bosonet» omtales som århundrets begivenhet innen fysikken. Alex Read, Are Raklev og Bjarne Stugu møtes for å diskutere partikkelen og gi oss svar på hvordan universet oppsto.
Samfundet, Trondheim
Tid: 19:00

ALLEREDE ABONNENT?
Kjøp abonnement
Inntil 50 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

«  Lyse netter, Moss 8.-9. juni De festivalrelaterte bokutgivelsene til Audiatur og litteraturhuset HOF fortjener opptil flere hurra. Til helgen arrangeres HOFs musikkfestival…»
«Sjukov understreket at ingen av ryktene om funn av Hitlers lik er bekreftet.»